Spørsmål:
Dusj ved en lastebilstopp for et par som reiser i bil
Nik
2018-04-10 23:36:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vi er et par som reiser til Chicago fra Boston i SUV-en vår. Bare lurer på om det er trygt å stoppe for en dusj ved en av lastebilstoppene som Loves. Hvor mye koster det for en familie på to å dusje? Er kostnaden basert på brukstid eller per person? Er det også mulig å parkere i noen timer og sove i bilen vår på disse stoppestedene? Hvor mye er parkeringsavgiften?

Det har gått lenge siden jeg brukte en lastebil med dusj (vanligvis etter å ha kommet ut av villmarken), men de ser ut til å være ganske opptatt og en ganske standard del av reiseplanstjenestene.Kostnadene pleide å være for en person i en periode (slik at de kunne planlegge dusjer i travle perioder).
Det er ganske vanlig å sove på en truckstop (jeg har til og med klart å ta en lur i truckers salong noen ganger), og du blir ikke belastet noe å parkere.Forvent å betale mellom $ 5- $ 15 per person for en dusj.
En svar:
Johns-305
2018-04-11 20:08:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan finne priser online i mange tilfeller, men $ 15 er en start.

Ja, alle kan reservere og bruke dusjfasilitetene ved stopp. De fleste er faktisk overrasket over hvor hyggelige de er. De rengjøres og etterfylles vanligvis etter hver bruk. Du kan spørre spesifikt om dette.

De fleste fasiliteter bruker dusjserier, som fulle private bad, så et par som bruker det samme anlegget er sannsynligvis ikke et problem. Mange par kjører langdistanse sammen, så dette er ikke et uvanlig scenario.

Jeg er enig i at dusjene ved Pilot and Love stopp har vært veldig rene og sikre.De jeg har brukt har vært suiter med mer enn nok plass til en familie.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...