Spørsmål:
Hva er alternativene for et forhåndsbetalt SIM-kort i Tyskland?
johndbritton
2012-07-01 21:52:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg skal bo i Berlin i en måned, og jeg har en ulåst iPhone (GSM) som jeg vil bruke mens jeg er her. Hva er mine valg for SIM-kort og pakker som inneholder data?

Fem svar:
nibot
2012-07-02 01:33:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Denne wiki er en veldig god informasjonskilde: http://www.prepaid-wiki.de/

Mange selskaper tilbyr forhåndsbetalte SIM-kort. blau.de er et godt alternativ. Jeg bruker et NettoKom SIM-kort, som er et re-branded blau-kort som selges for 5 € i Netto dagligvarebutikker; andre rabattbutikker (Lidl, ALDI osv.) har sine egne tilbud. En måneds dataplan koster 10-15 €.

Jeg så nettopp en annonse for det som ser ut til å være en utrolig avtale fra Telekom (den største operatøren) som ser ut til å inkludere ubegrenset bruk av Telekom-nettverket for bare 10 € per måned: Xtra forhåndsbetalt kort

Xtra forhåndsbetalt kort er for godt til å være sant. Jeg har lest detaljene i tilbudet, og forbindelsen din blir strupet til 64 kbps etter 300 MB bruk.
64 kbps er faktisk veldig bra, mer enn ved gammeldags modemforbindelse. I Polen overføres t-mobile trimmer til 10 kbps etter 100 MB bruk :(
Jeg ble overrasket over blau.des manglende dekning. Jeg var bare i Berlin og kunne ikke få tilgang til leiligheten jeg leide, og ofte ikke mange steder ute. Jeg vet ikke om de andre transportørene er bedre.
blau.de bruker Eplus mobilnettverk. Du blir ikke bedre med noen andre av de mange Eplus-forhandlerne. Du kan prøve Congstar (T-Mobile / D1-nettverk) eller BILDmobil (Vodafone / D2-nettverk), "D-nettverk" -bærerne sies å ha et bedre nettverk enn "E-nettverk" -bærerne.
Dirty-flow
2012-07-03 18:53:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svaret fra @nibot er veldig bra, jeg vil bare legge til noe: Du sa at du har iPhone, så du trenger mikrosim og ikke alle operatører selger forhåndsbetalt mikrosim- kort. Så jeg finner den siden: http://www.der-prepaid-vergleich.de/Micro-sim/micro-sim-prepaid-tarife.html

Joe
2012-12-03 16:38:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har hatt en god opplevelse med Fonic.

Fra den tiden jeg skriver dette, tilbyr de en 500 MB dataplan til 10 euro i måneden.
De har også har et veldig praktisk nettsted (selv om det er på tysk, det kan brukes gjennom Google translate), som lar deg utføre nesten alle handlingene du trenger.
De har også et kundeservicenummer som (vanligvis etter bare en kort stund) vent) får deg rett til et engelsktalende menneske. Dette er et stort pluss for ikke-tysktalere som ikke kan komme seg gjennom den automatiske talemenyen på tysk.

Fonic har ikke egne butikker, men du kan få SIM-kortene deres på partnerbutikker du finner her.

Tobi R
2014-12-01 19:56:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det beste nettverket i Tyskland er det fra T-Mobile. For turister er det best å bruke en utenlandsorientert tjeneste som Lebara som bruker T-Mobile-nettverket. De har flotte bunter, f.eks. 3 GB data i en måned, eller 1 GB og 1000 gratis minutter til mobiltelefoner og faste linjer i 39 land. Et annet godt alternativ for mobildata ville være 3 GB-kortet fra Beachsim. å bli i Tyskland. Det var det jeg gjorde, og det fungerte bra for meg. Du kan for eksempel kjøpe det 3 GB tyske data-SIM-kortet fra Beachsim her.

Håper dette hjelper til din Berlin-tur. Kos deg!

Du snakker om Lebara, men legger ut en lenke til beachsim!? Er du ansatt i dette selskapet?
Nei. For en internasjonal reisende hjelper det å motta sitt lokale payg sim-kort på forhånd. Det var det jeg delte. Jubel.
Jason R.
2015-10-18 21:16:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ta en titt på Min tyske telefon, de forklarer hvordan du får tak i alle slags tyske SIM-kort.

Du kan til og med be om gratis SIM-kort fra noen av de største tyske tjenesteleverandørene: http://www.mygermanphone.de/free-sim-cards/Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...