Spørsmål:
Hvorfor er det gule punktklistremerker på inngangsdørene til bedrifter i Russland?
solidcell
2019-08-05 11:25:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I både Moskva og St. Petersburg har jeg sett mange / de fleste virksomheter med et gult prikk-klistremerke på inngangsdøren. Midt i midten, rundt 10 cm eller mindre i diameter. Hva betyr det, og hvorfor er det der?

enter image description here

Disse kalles glass bevissthet klistremerker, de kommer i mange varianter (her er [en lenke til Amazon hvor du kan kjøpe dem] (https://www.amazon.com/Awareness-Stickers-CIRCLES-Effect-Frosted/dp/ B077PPKP9N)).De er et sikkerhetstiltak for å advare folk om glassdører og andre store glasspaneler.Du ser dem også som striper eller en serie prikker.
@BurhanKhalid, dette er et svar, vennligst legg det ut som sådan.
Jeg husker at jeg så disse på hver eneste glassdør gjennom hele grunnskolen og visste nøyaktig hva den var til.Er dette ikke lenger vanlig?
@MonkeyZeus Med moderne helse- og sikkerhetsregler trenger du uknuselig "glass" (ikke nødvendigvis ekte glass i det hele tatt).Hvis barna er dumme nok til å prøve å løpe gjennom lukkede dører, lærer de enten av sin første feil, eller så tar "survival of the fittest" sin naturlige kurs :)
En svar:
alamar
2019-08-05 15:14:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette betyr "det er en glassdør, ikke gå gjennom den uten å åpne den først".

Hvis den inneholder svart krøll, betyr det også "du kan bestille levering via Yandex .Food "(en tjeneste som ligner på Uber Eats og venner hvor du bestiller via smarttelefonapp eller nettleser).

Logo

Jeg trodde det kunne være det, men så så jeg dem også på tredører uten glass i det hele tatt.Jeg kan også forestille meg at det ville være på begge dører, når glass, og ikke bare en.Men det er vanligvis bare en dør med prikken.
På bildet ditt er det andre klistremerker på den andre døren, slik at du ikke trenger en der.Å se dem på tre (eller hovedsakelig tredører med glass inn som avbildet) virker rart
https://thequestion.ru/questions/119215/chto-oznachayut-zheltye-krugi-na-vkhodnykh-dveryakh-kak-pravilo-na-dveryakh-bankov sier at jeg har rett - det er for folk med dårlig syn.Ikke sikker på at det trengs på tredører.Sannsynligvis foretrekker folk å overdrive.
Eller noen kopierte noe uten å vite hva det betyr.
Viser det hvilken av et par dører som skal trekkes / skyves først?
@chris-h Jeg mente ikke akkurat denne døren.Jeg har sett det i andre tilfeller der begge dørene er i glass, den ene har klistremerke og den andre ikke (og det er ingenting annet på den døren i det hele tatt).
Ja det er rart, jeg har sett det på dører med knapt noe glass og / eller dekket med så mange andre klistremerker uansett.Virker rart å trenge å sette inn en ekstra i slike tilfeller, med mindre det er obligatorisk.Imidlertid ser det ut til å ikke være obligatorisk.Det er også mye mindre vanlig i St. Petersburg enn i Moskva.
Det kan også være et klistremerke som har noe på den andre siden, som en advarsel om et trinn eller det å være en automatisk dør.https://rlv.zcache.com/caution_sign_automatic_door_classic_round_sticker-rfe3809de5b80403cbbf0d822b4f82b95_0ugmp_8byvr_540.jpg
Det kan også være døren til å prøve.Av en eller annen grunn kan du i Russland bare åpne den ene halvdelen av døren, inkludert parvise glassdører.I dette tilfellet hjelper gul sirkel, da du vet hvilken dør du skal håndtere.
Hvorfor (utilsiktet?) Annonsere for en tilfeldig matleveringstjeneste når den ikke har noen direkte sammenheng med det opprinnelige spørsmålet?
@Arnold fordi * noen * gule klistremerker kanskje ikke er dørbetegnende, men leveringsfremmende.Яндекс.Еда er uansett så stort at det er mye å promotere det.Det er som å annonsere Amazon.
@alamar Vel, døren er egentlig bare halvparten som åpnes.Den andre "døren" er låst inn, og åpnes manuelt hvis du trenger å bære noe bredt gjennom døren.Det er vanlig design i boligbygg i Europa.
@alamar Storbritannia holder også halvparten av de fleste dobbeltdører låst.Se, til tross for at politikere prøver å drive oss fra hverandre, er vi alle like.
@solidcell * Jeg så dem også på tredører uten glass i det hele tatt * du burde sannsynligvis redigere det til spørsmålet ditt, det virker som en betydelig detalj med hensyn til "det er et glass synlig klistremerke" som det riktige svaret eller ikke.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...