Spørsmål:
Vil jeg ha utgangsproblemer på Moskva flyplass som går 1 time etter at visumet utløper?
ajitkch
2017-07-03 17:41:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg reiser til Moskva. Visumet mitt er stemplet fra 8. juli til 15. juli. Returen min er 16. juli kl. 1 fra Domodedovo lufthavn.
Vil det være greit for meg å reise?

[Dette svaret] (https://travel.stackexchange.com/a/44625/52465) handler om Tyskland, ikke Russland, og sier det er OK.
To svar:
Crazydre
2017-07-03 20:22:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du tømmer passkontrollen før midnatt, er det greit. I det øyeblikket du er utelukket, har du offisielt reist fra Russland.

Kilde?Grensevaktene ser på boardingkortet ditt, så de vet at du ikke drar før etter midnatt.
@AlexanderDunlap Likevel er det å tømme grensen det som teller som spennende.Den eneste gangen det handler om flytid er når det ikke er noen utgangsgrensekontroll (som i USA)
Jeg tror at @AlexanderDunlap's-poenget er at de russiske offiserene kan avvise å gi den reisende et normalt avgangsstempel når de ser at flyet avgår etter visumet utløper.Du har sannsynligvis rett i at hvis den reisende kan få et avgangsstempel før midnatt, vil alt være bra, men jeg er ikke overbevist om at dette vil skje, og svaret ditt gir ingen bevis til støtte for noen påstand.
VMAtm
2017-07-04 19:09:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vanligvis sier reglene om internasjonale flyvninger at du må sjekke inn minst 1 time før du går til porten. Gitt at kombinert med avgangstiden din (1 AM), bør du ha det bra, ettersom du vil gå gjennom passkontrollen dagen før, med et gyldig visum.

Hver gate i Domodedovo har grensekontroll, og ventesone etter det, og vanligvis kan du sjekke inn 3 timer før flyturen. Så du bør bare passere grensekontrollene før og nyte turen.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...