Spørsmål:
Kan en person i USA fly med utløpt førerkort?
user100487
2015-08-29 02:08:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Firmaet jeg jobber for har bedt meg delta på en treningskurs på den andre siden av landet.

Situasjonen min er imidlertid at førerkortet mitt utløp for noen dager siden. Jeg har imidlertid en egen utskrevet e-post som sier at lisensen er fornyet.

Dette førerkortet er min eneste ID som viser både navnet mitt & foto.

Er det mulig å være klarer å gå ombord på en flytur med utløpt førerkort og den trykte e-postmeldingen som viser at den ble fornyet?

Anekdote: Jeg har fløyet vellykket med førerkort som hadde hull gjennom utløpsdatoen. Jeg ventet på den nye California-lisensen min, og de annullerer den gamle utstatslige. Bare prosjekttillit - På utreisen spurte jeg om det var tillatt og screeneren var ganske skeptisk. Da jeg kom tilbake, presenterte jeg den og sa "Den er slått fordi jeg bare flyttet og venter på den nye lisensen" og hadde ingen problemer.
Hvis du har et av de oppgraderte førerkortene med kodede data, tror jeg ikke du vil ha et problem med TSA uansett utløp. Nettsiden deres nevner ikke lisensen som trenger å være oppdatert. https://www.tsa.gov/travel/security-screening/identification Nå, med, Avis og Hertz, ikke så bra.
En TSA-screener, mens han påpekte meg at lisensen min ville utløpe om to uker, fortalte meg at du kan fly på en utløpt lisens i opptil ett år. Om alle screenere vet det, eller om denne fyren faktisk hadde rett, vet jeg ikke.
@rogerl Jeg ble fortalt det samme av en TSA-screener
Takk alle for svar og kommentarer. Vises som forventet, jeg hadde ingen problemer med å fly med den utløpte lisensen. På et tidspunkt brydde agenten seg mer om at jeg så ut på bildet mitt (enn at lisensen var utløpt), så hun ba meg om å ta av meg hatten. Ingen av dem sa noe om at den var utløpt.
@AndrewLazarus "Voksne passasjerer 18 år og eldre må vise gyldig identifikasjon": * gyldig * innebærer generelt * ikke utløpt. *
Tre svar:
Lemuel Gulliver
2015-08-29 02:14:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette vil være av sikkerhetsskjermere. De har metoder for å verifisere identiteten din selv om du ikke har noen ID i det hele tatt (noen glemmer lommeboken). Hvis du har pass, ta med det. Ellers forventer jeg at en utløpt lisens ikke vil forhindre deg i å bli ombord. I henhold til lov påvirker en utløpt lisens bare din rett til å kjøre bil. Identiteten din utløper ikke.

For det andre dette. Det er eksempler på folk som fløy uten ID i det hele tatt. Tillat mye ekstra tid på ombordstigning.
'Som et spørsmål om lov påvirker en utløpt lisens bare din rett til å kjøre bil.Identiteten din "utløper ikke".'- dette er falskt.Reglene er forskjellige, men en utløpt ID godtas ikke alltid som bevis på ID.
Jeg vil gjerne vite hva som skjer hvis lisensen din blir ugyldig på grunn av kjøreforbrytelser.Hvis et pass utløper etter ti år og blir ubrukelig, er det fornuftig at et førerkort utløper ti år og blir ubrukelig.Men hva om du ble tatt for fart flere ganger etter to år?
Tom B
2016-05-04 01:54:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TSA-personen sa til meg at det var ok å bruke opptil ett år etter utløpet. Hun ville gi meg beskjed om at lisensen min gikk ut i tilfelle jeg ikke gjorde det.

BroFarOps SEO
2015-08-29 12:15:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har flydd i årevis med ID-en på 4 pluss og utløpt og passene mine. Jeg har imidlertid en nåværende som jeg vanligvis forlater hjemme. Så lenge du ikke har endret deg drastisk i utseende eller prøvd å endre utseendet ditt, dvs. ... falske bart, skjegg, hårstykker, falsk nese, endret hakestruktur, falske øyeinnlegg og alt annet ... så bør du være fint.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...