Spørsmål:
Skifte fly i Frankfurt
Bharat B
2012-05-15 12:43:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg planlegger en tur til Roma, Italia fra Bangalore, India.

Ser jeg på flybilletter, vil det være 30% billigere for meg å bestille Bangalore-Frankfurt og Frankfurt-Roma-benene hver for seg i stedet for som en billett. De er imidlertid alle på Lufthansa.

Hvis jeg bestilte billettene hver for seg, når jeg byttet fly i Frankfurt, måtte jeg kreve innsjekket bagasje og sjekke inn igjen? Ville det være mulig å sjekke bagasjen til Roma på min opprinnelige flyplass, Bangalore?

Er Frankfurt-Roma-etappen en Lufthansa-operert flytur eller en Eurowings-operert flytur på codeshare med Lufthansa?
Jeg ser opp den etappen på lufthansa-siden, http://www.lufthansa.com, flynummer LH 232. Så jeg antar at det er en Lufthansa-operert flytur.
Ikke nødvendigvis. Codeshare-flyvninger har et annet flynummer, men kan være på en enkelt fysisk flytur. Hvis det drives av et annet flyselskap, forteller Lufthansas nettsted deg 'Betjent av ...'
Et 3-sifret flynummer er nesten helt sikkert en "ekte" Lufthansa-flytur.
To svar:
Kate Gregory
2012-05-15 16:18:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Når du kjøper to separate billetter, vil ikke flyselskapet hjelpe deg hvis du savner forbindelsen. Så vidt de er bekymret, er den første flyreisen din som sent at bilen din går i stykker på vei til flyplassen - uheldig, men ingenting å gjøre med dem. Når du kjøper tilkoblingsbilletter, når du sjekker inn på den første flyvningen, er du deres, og de vil se etter deg.

Det å bytte fly i Frankfurt, spesielt fra utenfor Schengen til Schengen, tar mye lenger enn på mange andre flyplasser. (Jeg har faktisk lagt den til på listen over flyplasser jeg ikke vil koble til i.) En time er en veldig tett forbindelse i Frankfurt - jeg har gjort det og måtte tigge folk om å la meg hoppe til forsiden av linje osv., og nesten savnet flyet mitt. Det er toll, sikkerhet og mye mer. En to timers forbindelse vil gi deg nok tid på flyplassen så lenge den første flyvningen ikke ble forsinket. På separate billetter vil jeg sannsynligvis bare føle meg trygg med en 4 timers forbindelse.

Du må kanskje kreve bagasjen din på grunn av tollsjekken. Spør flyselskapet ditt.

Når du kommer inn i EU, vil du virkelig ha en god mengde buffer, men på vei ut er køene vanligvis ikke så ille. Hvis begge flyvningene er Lufthansa, vil de sannsynligvis bruke samme terminal og gjøre forbindelsen så mye raskere. Når det er sagt, på separate billetter, vil du definitivt ha god buffertid.
@jpatokal: dette er anekdote og ikke statistikk, men sist gang jeg forlot EU savnet jeg nesten flyet mitt på grunn av den veldig lange linjen ved innvandring.
mort
2012-05-15 12:53:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ja, det burde være mulig. Bare be om at bagasjen din skal sjekkes gjennom når du sjekker inn i Roma.

Etter min erfaring er det generelt mulig å sjekke gjennom bagasjen hvis (og bare hvis) begge flyvningene drives av samme transportør. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe de to flyvningene i ett.

Mens du har rett, er det en høflighet fra flyselskapet å sjekke gjennom separate billetter, ikke et krav for dem, og en ideell eller rett og slett uhjelpsom agent kan nekte.
Det andre avsnittet i svaret er egentlig ikke riktig. [Interlining] (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Interlining) er en stor ting.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...