Spørsmål:
Bære Bitcoin internasjonalt
CPomerantz
2015-08-20 01:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg leste dette spørsmålet og @ Mikavelis svar angående en liste over ting som ikke skal tas med, inkludert penger.

Så spørsmålet mitt er, hva om jeg tar med den bærbare datamaskinen min grenser og harddisken har en bitcoin-lommebokfil som inneholder mer bitcoin (verdimessig) enn den maksimale mengden valuta som er tillatt å bringe over grensen. Er jeg lovlig pålagt å erklære det?

Hva om den lommebokfilen ikke er på den bærbare datamaskinen min, men er lagret i skyen et eller annet sted (avsett sikkerhetsrisikoen ved det)? Så kommer jeg til destinasjonen min og laster ned lommeboken på den bærbare datamaskinen min (antagelig sletter den før jeg krysser en annen grense) og kanskje gjør noen transaksjoner (for eksempel å bytte bitcoin til den lokale valutaen, eller betale for ting). Endrer det lovligheten? Hvis ikke, må jeg lovlig erklære all bitcoin jeg eier hver gang jeg krysser en grense?

Hva om jeg sender lommebokfilen til en venn ( veldig klarert venn åpenbart) i destinasjonslandet før jeg drar? Så har ingenting bortsett fra min kunnskap om passordet krysset grensen med meg, selv om lommebokfilen krysset grensen foran meg.

Til slutt, for alle tre tilfeller (og spesielt de to hvor filen krysser grensen på et annet tidspunkt enn meg), hva om lommebokfilen er kryptert med et sterkt passord som bare jeg vet? Endrer det noe?

EDIT - I forbindelse med disse spørsmålene, la oss si at jeg reiser fra USA til Frankrike (eller et annet land i Schengen-sonen)

Dette spørsmålet tilsvarer å spørre "Jeg har 1 million dollar på bankkontoen min. Kan jeg krysse grensen med et kredittkort knyttet til den kontoen?"
Generelt synes jeg det er et flott spørsmål, men bare for bredt uten å nevne bestemte land. Skjønt, som hovedregel, ville jeg ikke erklære Bitcoin med mindre jeg trengte å bruke den til å bevise tilgang til midler, og jeg ville ikke nevne det i det hele tatt hvis jeg reiser til et av de tre eller fire landene som har gått bakover og forbudt det .
Bitcoin er ikke noe våpen, ingen mat, ikke noe stoff, ingen penger, ingen dyr, ingen planter. Hvordan det tilknyttede spørsmålet vil gjelde?
@JonathanReez Det er ikke tilsvarende i det hele tatt. En Bitcoin lommebok er lagret verdi, et kredittkort er ikke. En Bitcoin-lommebok er formodentlig eiendom til bæreren. Et kredittkort er ikke det. Dette setter de to tingene i helt forskjellige kategorier.
Du kan bære $ 11 000 dollar i bitcoin, men når du presenterer deg i tollen, kan verdien gå ned til $ 1 000 eller 0. Det vil være interessant dagen krypto må erklæres.
@DavidSchwartz til tross for hva bitcoin-entusiaster vil ha deg til å tro, er en bitcoin-lommebok * ikke * lagret verdi, og navnet "lommebok" er en misvisende feilnavn.For å demonstrere dette må du vurdere at den såkalte lommeboken er binære data: en streng av ener og nuller.Du kan enkelt lage en kopi av dataene, men du har ikke plutselig dobbelt så mange bitcoins.Faktisk kan du lage et vilkårlig antall kopier av en slik "lommebok" uten å øke verdien av bitcoin-beholdningen din overhodet.
@phoog Jeg ser ikke noe i reglene som gjør dette til et relevant skille. Reglene sier bare at det er en "enhet" som gir tilgang til den lagrede verdien og inkluderer i listen over eksempler enheter et "kort, kode, elektroniskserienummer, mobilidentifikasjonsnummer eller personlig identifikasjonsnummer ".Se 31 CFR 1010.100 (ww).Du kan sikkert kopiere personlige identifikasjonsnumre og koder, men de er eksplisitt oppført.
@DavidSchwartz interessant.Et forhåndsbetalt kort har imidlertid en valutasaldo, mens en bitcoin-lommebok ikke har det.Uansett ser definisjonen av "forhåndsbetalt tilgang" ikke ut til å være relevant for 31 CFR 1010.340, som regulerer rapporter om transport av monetære instrumenter.Definisjonen av "monetære instrumenter" i del 1010.100 (dd) innebærer ikke definisjonen av "forhåndsbetalt tilgang" på (ww) med mindre det er noen definisjonskjede som jeg har oversett.
@phoog Poenget mitt er ganske enkelt at argumentene om kredittkort ikke gjelder bitcoin.Og selv om det var, må kredittkort som formodentlig tilhører innehaveren (for eksempel anonyme gavekort) *, erklæres hvis de overstiger $ 10 000.
En svar:
MastaBaba
2015-08-20 01:36:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For øyeblikket er den generelle konsensus at Bitcoin ikke er en valuta (se https://en.wikipedia.org/wiki/Bitcoin, under "Økonomi").

For USA og Canada er denne siden ganske tydelig på hva du trenger å erklære når du går inn. Selv om en lignende tekst for Storbritannia eksplisitt sier at det maksimale beløpet refererer til "valutaer", refererer USA og Canada til "kontantlignende instrumenter", som (selv om IANAL) kan passe som en beskrivelse av Bitcoin.

Ettersom en bitcoin-lommebok ikke inneholder noen bitcoins selv (men tilgangsdetaljer, for å si det sånn), vil en tilsynelatende fornuftig tolkning være at å flytte lommebøker over landegrenser er å sammenligne med å flytte et kredittkort over grenser; kredittkortet ditt er ikke pengene du kan bruke på det, det er et verktøy for å få tilgang til pengene.

(Jeg ser ikke hvordan kryptering av lommeboken din, når du flytter den over landegrensene, ville ha noe å si Relevans. Det vil heller ikke ha noe å si, i forhold til å måtte erklære at du flytter lommeboken, enten du flytter lommeboken selv eller sender den til en venn.) av penger i utlandet. Akkurat som det å rapportere fysisk å ta store beløp til et land, og akkurat som å overføre store mengder penger via bank, er implikasjonen at konvertering av bitcoins til tilstrekkelig dyrebare materielle varer må rapporteres.

( IANAL, men dette vil også innebære at det må rapporteres om konvertering av nok av dem i hjemlandet.)

Noen Bitcoin-klienter støtter regenerering av lommeboknøkkelen fra en liste over enkle nøkkelord, noe som betyr at du kan bære Bitcoins * i hodet * :)
ezbordercrossing ser ut til å si at hvis du sender varene, vil avsenderen din beregne avgifter og avgifter. Jeg lurer på om det å sende en lommebok til en venn teller som å sende den. Tingen med bitcoin-lommebøker er at de faktisk ikke inneholder bitcoins - bare en kryptografisk nøkkel som lar deg signere en melding om at du overfører eierskapet til bitcoinsene. Så hvis du er så tilbøyelig, kan du huske nøkkelen og huske alle fysiske kopier. Jeg må lure på hvordan det generelt vil telle.
@A.Human: Med internasjonale bankoverføringer blir penger ofte ikke flyttet, bare justerte hovedbøker, noe som for meg høres ganske likt ut. Likevel må store overføringer rapporteres.
@MastaBaba Det er akkurat slik bitcoin fungerer. Så det du antyder er at lommebokfilen ikke betyr noe, men en stor overføring må rapporteres. EDIT for å avklare - du kan ta med lommebokfilen over grensen så mange ganger du ikke bruker bitcoin. Så styres det av lover om pengeoverføring og ikke tollov. Det er det du sier?
EUs regelverk (inkludert Storbritannia) legger en begrensning på mengden kontanter, nærmere bestemt sedler og mynter, du kan ta med svart når du går inn og ut av EU, noe som gjør det åpenbart at den fysiske representasjonen av pengene er relevant. Siden en bitcoin-lommebok bare er et sikkerhetstoken som gir deg tilgang til en pengeverdi, og som Jonathan Reeze påpekte er mer lik et kreditt- eller minibank, tviler jeg på at det gjør noen forskjell hvorvidt bitcoin-lommeboken fysisk flyttes over grensen hvis den er kryptert eller hvis den er tilgjengelig i en sky.
Kredittkortanalogien gir meg mye mening for å flytte lommeboken. Redigering av svaret, selv om spørsmålet er på vent :(
Ikke sant, jeg har ingen "kontanter" før jeg tar telefonen til en av de halvt dusin Bitcoin-minibankene som er spredt rundt i sentrum av London, sender den litt bitcoins og får den til å spytte pund sterling på meg. Så har jeg "kontanter". Men krysser du grensen med bitcoins? Nei, ser ikke ut til å være kontanter.
@JonathanReez og hvis bankkortet mitt og kredittkortet mitt blir stjålet, kan banken min sende meg nye i utlandet hvis jeg klarer å identifisere meg ordentlig, så jeg har også bankkontoen min i hodet :)
@CPomerantz det er ingen avgifter eller skatter forbundet med å føre kontanter over landegrensene, bare et krav om å erklære eksport eller import.
@phoog Spørsmålet mitt refererte ikke til å betale skatt, bare erklære det.Jeg tok bare opp skatter i en kommentar fordi MastaBaba inkluderte en lenke i svaret hans som refererte til skatt.Denne lenken kan gi noen sammenheng for hvordan regjeringen vil vurdere kryptovalutaer, noe som også vil gjelde for spørsmålet mitt.Jeg er klar over at det ikke er noen avgifter eller skatter knyttet til å føre kontanter over landegrensene.
@CPomerantz ser jeg.Jeg la ikke merke til at du var spørsmålet om spørsmålet, som ganske klart anerkjenner dette.Jeg svarte på omtale av skatt på grunn av (nå slettet) svaret som snakket om beskatning, som fikk meg til å legge merke til omtale av beskatning i kommentarene.Takk for at du avklarte kommentaren.
@phoog Ikke noe problem!


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...