Spørsmål:
Hva skjer hvis jeg ikke bruker indisk visum? Er det sannsynlig at det vil gi problemer i fremtiden?
Andrew Ferrier
2015-05-13 02:37:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er britisk statsborger. Jeg søkte nylig på (og fikk innvilget) et 6-måneders indisk forretningsvisum med flere innreise. Det ser sannsynlig ut nå at jeg ikke vil bruke den (turene ble avlyst av forretningsmessige grunner), men jeg lurte på - vil dette ha noen innvirkning på fremtidig reise til India eller andre steder? Jeg kan selvfølgelig gi en rimelig forklaring på hvorfor jeg aldri brukte den - vil det til og med være nødvendig hvis jeg søker om å besøke India igjen (som turist eller for forretningsreiser)?

Jeg antar at du kan bli spurt, men det må være ganske vanlig at folks reiseplaner endres; avbestilling av en reise av forretningsgrunner må være spesielt vanlig. Det bør ikke hindre deg i å få innvilget fremtidige visum. Min kone ble akseptert som landinnvandrer i Canada, men flyttet aldri dit. Hun fikk hevet øyenbryn da hun senere søkte om kortvarig visum, men ikke noe mer enn det.
Tre svar:
lambshaanxy
2015-05-13 04:26:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nei det er greit. Ubrukt visum er vanlig for forretningsreisende (jeg har flere i passene mine), og anses ikke som et problem for fremtidige visumsøknader, ved innvandring osv.

uncovery
2015-05-13 06:35:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For å utdype jpatokal-svaret:

  • Andre land bryr seg ikke - i det hele tatt. De kan ofte ikke engang fortelle om du brukte visum eller ikke. Spesielt visum med flere innreise vises ikke på selve visumsiden om de har blitt brukt eller ikke. Du må gå gjennom hele passet og se etter frimerker som faller inn i tidslinjen for visumets gyldighet.
  • India bryr seg heller ikke. Turer blir kansellert hele tiden, spesielt i virksomheten. Det er en normal ting. Selv om noen ved innvandringen spør deg (de har selvfølgelig rett til å spørre deg om noe), er det ganske enkelt å si at du ble tildelt et prosjekt som deretter ble kansellert. Som alltid i virksomheten: Klandre sjefen din. Jeg vil imidlertid bli veldig overrasket om de noen gang spør deg. Innvandring bryr seg generelt bare når du kommer inn i landet deres, ikke når du blir hjemme.
john
2015-06-16 19:40:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er ikke noen problemer i det hele tatt, det er normalt på forretningsreiser. vil ikke påvirke i fremtiden hvis du søker på nytt som turist eller for forretningsreise. du blir bedt om å gi en forklaring er tilfeldigvis en veldig sjelden situasjon.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...