Spørsmål:
Har det å få Schengen-visum og ikke dra noen konsekvenser?
sharptooth
2011-09-06 11:30:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har innvilget Schengen-visum for en enkelt reise, og nå kan jeg ikke dra. Vil det å ha et ubrukt visum i reisepasset mitt få konsekvenser som fremtidig visumavslag? Må jeg gjøre noe spesielt?

Fire svar:
Malvolio
2011-09-06 12:19:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har aldri hørt noen noen gang har blitt nektet visum fordi et annet stempel i samme pass er ubrukt. Jeg kan ikke bevise et negativt, selvfølgelig, men hvis det var meg, ville jeg ikke bekymret meg for det i det hele tatt.

Et ubrukt visum kan være et problem med * immigrant * visumtyper (som K-4 i USA), men sannsynligvis ikke med de fleste andre kategorier.
Relaxed
2014-03-22 21:25:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du ikke bruker den, bør det ikke utgjøre noen stor forskjell på begge måter, men å bruke den og respektere dens forhold (dvs. ikke for mye opphold / innvandring ulovlig) bør tynges positivt i en senere søknad og bidra til å få et visum for flere innreise. Så hvis det var vanskelig å få visum for deg, kan det være en tapt mulighet til å etablere deg som en pålitelig besøkende.

toy
2013-03-02 06:50:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Egentlig fikk jeg Schengen-visum og endte opp med å ikke gå av personlig grunn. Og neste gang jeg ba om et nytt visum, fikk jeg ikke spørsmål eller avslag. Ja, ikke bekymre deg for det i det hele tatt.

lee
2018-10-11 10:58:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Bare hvis du planla å gifte deg i det landet. Å få visum for ekteskapsformål er en alvorlig lovbrudd. Selv i Amerika er det noen stater som gjør det til en straff å be om ekteskapslisens, så visum for partneren din og ikke fullføre oppgaven. Jeg ble hentet en gang fordi jeg glemte å fortelle dem at jeg ikke bruker dokumentet ditt. Lykkelig gift nå med visum. LOLDenne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...