Spørsmål:
Er det et nettsted som viser muligheter i siste øyeblikk?
nsn
2015-07-08 01:50:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er det noen nettsteder som viser reisemuligheter i siste liten? enten bare flyreiser eller flyreiser med reisepakker (hotell osv.).

Jeg har total frihet og ligger i Europa.

Et par flyselskapsselskaper jeg kjente pleide å gjøre dette . De ville selge sine tomme seter, billigere, i siste øyeblikk. Jeg tror ikke dette skjer lenger. Gjør det?

Googling er dessverre ikke så effektivt siden "siste øyeblikk" er et veldig vanlig ord å selge. Kanskje noe ekspertinformasjon vil være mer effektivt.

[BA do Hello Weekend] (http://www.britishairways.com/en-gb/offers/holidays/helloweekend), er det den slags ting du er ute etter? Bare BA-ferier skjønt!
Hvis du er fleksibel og har smak for det eventyrlystne, kan du prøve en [blind booking] (https://www.germanwings.com/skysales/BlindBooking.aspx?culture=en-GB)
Du kan også lese [dette] (http://travel.stackexchange.com/questions/50197/where-to-find-ferry-flights-and-empty-leg-flights) for en interessant tempoendring
To svar:
Lawrence
2015-07-08 02:15:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg prøver priceline og gjør det i løpet av uken, ikke på en helg. http://www.priceline.com/promo/name_your_own_price/flights/

Hvordan fungerer det? Jeg prøvde det, men til slutt ber det om å betale. Jeg trodde det var muligheter i siste liten.
så du leter etter noe der du ikke trenger å betale?
Hvorfor ikke i helgene?
OrangeDog
2015-07-08 04:37:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det nåværende andre PWSE-resultatet for tittelen på dette spørsmålet er: lastminute.com.

Det første er dette spørsmålet.

lmgtfy

Beklager, hva er PWSE?
Utstasjonering @Blackbird57, SE betegner vanligvis Stack Exchange, men hva er PW?
Jeg tredler dette.
Å gjette SE betyr 'søkemotor' i denne sammenhengen. Ingen anelse om hva PW er.
kanskje Price Watch?
Jeg vil anbefale hvis jeg visste hva PWSE er. Den mektige google er ingen hjelp. * "Professional Wrestling Simulator Enthusiast" * ???
Populær websøkemotor, dvs. Google.
Uansett, OP gjorde ingen undersøkelser før de stilte spørsmålet.
Last Minute pleide å gjøre gode tilbud i siste øyeblikk, men i disse dager ser det ut til at de har forvandlet seg til bare en annen kjedelig gammel OTA
@OrangeDog Jeg gjorde noen undersøkelser, men "last minute travel muligheter" er definitivt et veldig appetittvekkende søkeord for blogger og reisebyråer. Med andre ord får du mange uønskede ting. Noe "innsiden" eller ekspertkunnskap, som den som er gitt her, kan gi bedre resultater.
@Gagravarr åh det er synd, jeg har ikke brukt dem på en stund
Ja, til tross for at de ble kalt "LastMinute" har de i årevis bare vært et annet reisebyrå. Googles søkeresultater er også veldig, veldig tilpasset. Resultatbestillingen for deg er ikke den samme som for alle andre - muligens ikke engang den samme som om du brukte en annen nettleser.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...