Spørsmål:
London til Lisboa uten å fly?
Matthew
2012-02-19 07:17:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg planlegger å reise i midten av juli, kostnaden for flyreiser er ganske høy, så jeg ser etter alternativer.

Hvordan ser tognettene ut gjennom Frankrike / Spania / Portugal? Hvor lang tid vil det ta og hvor mye vil det koste?

To svar:
lambshaanxy
2012-02-19 07:53:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvor høyt er "høyt"? Pokker rundt på Ryanair, kan jeg se priser på f.eks. 49 GBP alt inn for Stansted til Porto 13. juli, og det er en 3-timers togtur derfra til Lisboa. Jeg tror ikke det er noen måte du kan komme dit til og med nesten like billig med tog alene, men hvis du vil prøve, viser Sete 61 alternativene:

http: // www. seat61.com/Portugal.htm

Basert på prisene der, ser det ut som at London-Paris-Irun-Lisboa vil gi deg et minimum på 150 pund selv med billige forhåndspriser.

Fly til porto, dette er informasjonen jeg lette etter!
husk at Ryanair-priser ikke er hva det ser ut til. 49 GBP er uten den obligatoriske bestillingsavgiften, avgifter for bagasje (til og med hyttebagasje), den obligatoriske innsjekkingsavgiften for å få et ombordstigningskort (som du må betale selv om du gjør selvinnsjekking over internett) osv. Etc. etc. , som alle kan mer enn doble billettprisen.
Nei, prisen inkluderer innsjekkingsavgiften og en lommepose under 10 kg. Du må forkaste 6 pund som et kredittkorttillegg, med mindre du tilfeldigvis har et forhåndsbetalt Mastercard som sitter.
Gagravarr
2012-02-19 17:50:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som nevnt har Seat 61 Portugal-siden de fleste alternativene for å reise dit med tog. Når du bestiller på forhånd, kan du få det til å være ganske billig, men ikke så billig som mange av budsjettflyselskapene går. En ting til fordel for toget er imidlertid at bestillinger vanligvis åpner 90 dager før reisen. Så hvis de billige flyvningene er utsolgt (som ofte selges 1 år i forveien), men det er litt over 3 måneder til du vil reise, kan du holde på litt og prøve å få billige billetter til avanserte kjøp på dagen de selger.

Et annet alternativ er å ta fergen til Spania, så trene, men det kommer enda høyere, med mindre du kan få en uvanlig billig ferjeavtale (usannsynlig i høysesongen)

Et annet alternativ er å ta bussen. Eurolines kjører for eksempel busser til Lisboa. I vintertabellen har de tre busser i uken til Lisboa, for ~ £ 100 én vei eller ~ £ 165 tur / retur. Jeg forventer at det kommer til å bli litt mer om sommeren, men det er mindre enn togbilletter til avanserte kjøp. Imidlertid betyr det å bruke 36 timer ganske mye non-stop på busser ...

36 timer * non-stop *? [gnir øynene]
Når du ser nærmere på rutetabellen, må du bytte buss hver ~ 12 time, i Paris og Area Suco. Det er tilsynelatende også periodiske forfriskningsstopp, men det er fortsatt lang tid på busser!


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...