Spørsmål:
Kredittkortet mitt har ingen magnetstripe. Er dette et problem i USA?
gerrit
2019-07-17 20:28:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitt nye kredittkort (Mastercard) har ingen magnetstripe. Den har en brikke, Near Field Communication (NFC), og det 16-sifrede nummeret sammen med gyldighetsdato og CVV-kode. Vil jeg støte på noen begrensninger hvis jeg prøver å bruke den i USA, for eksempel for å leie biler eller hotellrom? I 2019 eksisterer fortsatt magnetstripebetalinger i USA, eller har chip og PIN (eller chip and sign) i mellomtiden blitt allestedsnærværende også? AFAIK resten av verden bruker chip og PIN-kode (eller ingen kortbetalinger i det hele tatt), og hvis jeg husker riktig, var de fleste betalinger jeg foretok våren 2018 i USA med chip og PIN-kode, men jeg er ikke sikker på om magnetstripebetalinger har forsvunnet som de gjorde i Europa for ett eller to tiår siden.

Dette spørsmålet skiller seg fra tysk kredittkort i USA fordi kortet mitt ikke har en magnetstripe i det hele tatt.

Du trenger bare chip-and-whatever, ikke nødvendigvis chip-and-pin spesifikt, ikke sant?Jeg ser ut til å huske at chip-and-signatur angivelig ikke er uvanlig i USA.
@HenningMakholm, chip-and-PIN er nesten ukjent i USA.
@HenningMakholm Chip and sign fungerer, jeg har til og med gjort det i Tyskland et par ganger.
Er du sikker på at kortet ikke har magnetstripe?Jeg har sett noen kort som har andre fargede striper enn svarte nå, så hvis kortet ditt, for eksempel sølv, og så er stripen, kan du kanskje ikke se det.
@PhilippNagel Ganske sikker.Det er absolutt ingenting synlig i noen farge.Jeg har lest på forskjellige steder at kredittkort leveres uten magnetiske striper som standard, bare et mindretall av "verdensreisende" kredittkort har fortsatt en.Kortutstedere er ansvarlige for tap på grunn av svindel og svindel er for enkelt med magnetstripen, så de utsteder som standard kort uten.Dette har vært standard i Tyskland de siste fem årene eller så.
Wow, å lese at kortene ikke har magstripe som standard er veldig interessant å lese fra over i Australia.Bankkortet mitt (som tillater kredittoperasjoner, men er et debetkort) har en stripe, chipkontakter og NFC.Hvis jeg klarer å sveipe den på en terminal før NFC sparker inn (må være rask, lol), forteller skjermen meg at kortet ikke fungerer med å sveipe og å sette det inn i maskinen.(Jeg kan da enten gå "oh, right" og deretter trykke på den for å bruke kreditt, eller sette den inn for å bruke kreditt / besparelser (EFTPOS) / sjekk, som alle vil be om PIN-koden min.)
En svar:
Michael Hampton
2019-07-17 20:43:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

På dette tidspunktet i 2019 er nesten alle kredittkortterminaler i USA satt opp for å lese både chip og kontaktløs. Det er fortsatt noen unntak der ute, (for eksempel kan du ikke bruke kontaktløs på Walmart fordi de vil tvinge folk til å bruke sin egen betalingsapp), men mens de er uvanlige, er det vanskelig å forutsi hvor du vil støte på en. Bortsett fra å betale på pumpen på bensinstasjoner, som ser ut til å være det siste stedet der sjetonger ikke blir lest, men disse ville sannsynligvis ikke fungert med kortet ditt selv om det hadde en magnetstripe. (Men i så fall betaler du bare inne.) Du vil sannsynligvis ha litt penger på hånden og / eller et annet kort, bare for å være sikker.

P.S. Mens du ikke spurte, må noen andre som leser dette vite: Hvis du bruker et MC / Visa debetkort på en amerikansk betalingsterminal, og det ber deg "Debet eller Credit", må du alltid velge Credit. "Debet" i USA er et helt annet nettverk som MC / Visa ikke kjører på.

I følge [denne infografikken fra Visa] (https://usa.visa.com/visa-everywhere/blog/bdp/2019/05/28/chip-technology-helps-1559068467332.html) godtar 75% av amerikanske butikkfronterchipkort.Det er et stort flertall, men jeg er ikke sikker på at det skal beskrives som "nesten alle terminaler".
@MichaelSeifert Jeg lurer på hvordan de beregnet det tallet?Det stemmer absolutt ikke med min daglige erfaring.Jeg bor i en by på 23 000 i New Hampshire, og jeg kan ikke engang tenke på noe sted som kanskje ikke har en chipterminal.Uansett hvor de andre 25% er, ser de ikke ut til å være her.Bortsett fra Taco Bell (som endelig aktiverte chipterminalene våre i vår) og den ovennevnte betalingen ved pumpens bensinpumper, har jeg ikke sett en annen forhandler ikke akseptere chiptransaksjoner på mange år.
Ved nærmere undersøkelse: I små bokstaver nederst står det [[]] erchants som har fullført en EMV-transaksjon de siste 30 dagene, betraktes som chipaktiverte. "Jeg antar at de resterende 25% er ting som sesongbaserte virksomheter med * ingen * transaksjoner de siste 30 dagene, og / eller butikker med små klientel / personell som er satt på deres måter.Det er sannsynlig at langt mer enn 75% av * transaksjoner * foregår i en butikkfront med mulighet for chipkort.
Jeg løper inn i ganske mange butikker i mitt område (byen med rundt 75.000 mennesker) som har chipterminaler, men har skilt som er teipet over dem som indikerer at de ikke er aktivert.Har en tendens til å være mest kjedebutikker, jeg antar at deres IT-prosesser for denne konverteringen bare er treg og tungvint.
"men disse hadde sannsynligvis ikke fungert med kortet ditt selv om det hadde en magnetstripe" -> ikke sant for alle kort, se https://travel.stackexchange.com/questions/11594/is-there-a-zip-kode-jeg-kan-angi-når-betaler-på-pumpen-i-usa-med-en-foreig / 22699
Jeg har begynt å se chip og PIN-kode til og med på pumpe-bensin de siste par månedene i Indiana.Virkelig kastet meg for en løkke da jeg ikke var oppmerksom (vaner dør hardt) og lurte på hvorfor det fortsatte å avvise kortet mitt.Jobbet en godbit når jeg leste skjermen og la kortet ligge lenge nok til å bli behandlet.
Foruten bensinpumper, aksepterer mange andre selvbetjente kiosk ting ennå ikke chips.Parkeringsmålere, transittbillettmaskiner, salgsautomater osv. Og i disse tilfellene er det ofte ingen ledsager tilgjengelig for å kjøre kortet manuelt.Kontanter er vanligvis fortsatt et alternativ på disse, men du kan trenge nøyaktig endring.Minibanker er et annet spørsmål, spesielt de generiske i nærbutikker osv., Men forhåpentligvis trenger OP ikke å bruke kortet til kontantforskudd uansett.
@NateEldredge Jeg har et annet debetkort som jeg bruker for å skaffe kontanter, og det har en magnetstripe, selv om det fremdeles mislyktes i noen amerikanske kiosker etter at jeg ble spurt om postnummeret mitt (dette var Madison B-Cycle-kiosken og hva jeg prøvde påpostnummeret ble nektet)
Her i California ser jeg fortsatt mange restauranter som bruker POS-terminaler med mag stripe-lesere på siden av skjermen.
1 av 4, eller kanskje til og med 1 av 3 restauranter som fremdeles er magstripe, høres bare rett ut der jeg bor (landlig SW PA).Det er en lokal hurtigmat-franchise som er magstripe eller kontaktløs, men ikke chip, en kombinasjon jeg ikke engang visste var gyldig før jeg så den.
De fleste matvogner og andre familiebedrifter krever fremdeles magstrips, i tillegg til hvilken som helst kortleser som er innebygd i noe stort og tungt, som bensinstasjoner eller salgsautomater i middelalderen.
Det høres ut som noen av kommentarene her strider mot svaret.Det ville berettige et annet svar som strider mot det eksisterende.Ideelt sett, med flere motstridende svar, ville det være bevis for å plukke det opp (som Michael Seifert har lenket).Kanskje er det også grenspesifikke undersøkelser?


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...