Spørsmål:
Kan jeg bruke Girocard V-Pay for uttak av penger i alle EU-land?
Danubian Sailor
2013-07-30 00:50:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har Girocard V-Pay-kortet utstedt av Postbank. I følge Wikipedia-artikkelen kan dette kortet brukes i minibanker i EU, noe som antyder, i hvert EU-land.

Imidlertid er jeg litt skeptisk og vil ikke risikere å være uten penger i utlandet. Hvordan ser det ut i praksis? Er dette kortet virkelig akseptert i alle minibanker i EU, eller godtas det bare i noen minibanker?

En svar:
Guilherme Noronha
2013-07-30 19:23:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det viktigste å gjøre er å vite hvilket flagg kortet ditt tilhører. Det jeg innså på turene mine var at minibanken ikke bryr seg om banken eller landet for kortet ditt. Flagget er viktig. Hvis flagget tilhører Visa eller Mastercard, må du være trygg på at selv de fleste minibanker aksepterer dette. Dette innebærer på: Hvis du ikke kan ta ut pengene dine på noen fra en minibank, kan du gjøre det i en bank som har avtale med dine.

Men ikke ha med deg alle pengene dine på kortet ditt. For deg som er trygg, er det viktig å ha med noe i kontanter. Det forhindrer at du både mister kortet ditt og i tilfelle du ikke kan ta ut pengene dine i en minibank.

Jeg håper dette kan hjelpe deg.

VPay er en type Visa som skal svare på flaggspørsmålet.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...