Spørsmål:
Er det mulig å få visum til Brasil uten inngangsbillett?
Flimzy
2013-05-31 10:31:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har planer om å møte en venn i Paris i midten av september. Før det skal jeg besøke Brasil. Derfor vurderer jeg å kjøpe en flyreise til Frankrike. Dette burde tilfredsstille kravet om bevis på videre reise for mitt brasilianske visum.

Men før jeg besøker Brasil, vil jeg tilbringe litt tid i Mexico og muligens Peru. Dette betyr at jeg ennå ikke vet om jeg skal fly til Brasil fra Peru eller Mexico, og jeg vet ennå ikke hvilken dato jeg skal reise til Brasil.

Er det mulig, som USA statsborger, for å få turistvisumet mitt til Brasil med bare avreisedato / billett? Hvis ikke, kan jeg kjøpe en (billig) billett til Brasil for en tidlig dato, vil jeg få lov til å komme inn hvis jeg kommer inn på et senere tidspunkt?

så for å avklare, vil du få visum til Brasil, uten å ha bevis på ankomstdatoer? Vanligvis kan du ankomme hvilken som helst dato etter starten på visumet ditt, det er bare gyldig for hele 30 dager.
gitt at det uten tvil er mulig å komme inn i Brasil med vei eller skip, skjønner jeg ikke hvorfor ikke. Du må kanskje bare gi en reiseplan som beskriver disse planene.
@MarkMayo: Det er riktig.
En svar:
Flimzy
2013-06-01 01:01:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det offisielle svaret ser ut til å være INGEN

Jeg sendte det brasilianske konsulatet i Houston med e-post, og dette var deres (tvetydige) svar:

Kjære herr / fru,

Søknader om turistvisum krever presentasjon av reiseruten.

Ta kontakt med dette kontoret når du har visse planer.

Du trenger ikke å presentere en kjøpt flybillett. En tur-retur-reservasjon under navnet ditt vil være tilstrekkelig.

Det virker klart for meg at dette var et kopier-og-lim inn svar, og ikke var ment å ta opp mitt faktiske spørsmål om en oppføring reservasjon / bestilling var faktisk nødvendig.

Men jeg antar at det sannsynligvis er tryggest å ha planlagt hele reiseplanen min før jeg søker.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...