Spørsmål:
Albansk kjæreste bosatt i Italia nektet turistvisum til USA. Hvordan skal han søke på nytt?
Cathy Doherty
2018-07-26 22:18:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kjæresten min og jeg undersøkte ikke dette så mye vi kunne ha, og han ble bare nektet turistvisum på sitt første forsøk.

Jeg er amerikansk statsborger og for tiden student. Kjæresten min er en albansk statsborger som bor i Italia med en stabil jobb og en leilighet han leier. I løpet av det siste halvannet av dateringene har jeg vært den som har gjort reisen over ved 3 separate anledninger. Mens jeg fullførte det siste året mitt på universitetet, ønsket jeg at han kunne besøke Thanksgiving-uken min og møte familien min. Åpenbart måtte jeg gå tilbake til skolen så han ikke hadde noe annet valg enn å komme hjem. Han har ikke noe ønske om å flytte hit ennå, siden hele familien og de fleste av vennene hans bor i Europa, så ærlig, som du kan forestille deg, er jeg veldig frustrert. I avvisningsbrevet hans sa de bare at han ikke var i stand til å demonstrere at hans intensjoner stemte overens med et turistvisum (hvordan kunne han hvis de bare stilte ham 3 spørsmål!). Jeg forstår sannsynligheten for å søke på nytt og få visumet for ham på besøk i november er veldig, veldig lav, med tanke på at det ikke vil gå mye tid innimellom for å gjøre noen "betydelige endringer".

Imidlertid, ville han ha mer hell hvis han søkte på nytt på besøk i mai 2019? Dette er når jeg er uteksaminert fra universitetet, og jeg vil at han skal være her. Våre planer etterpå vil være at jeg kommer tilbake til Italia med ham for å begynne på mastergraden ved et universitet der. Hvordan kan vi forberede oss på dette? Hva slags dokumentasjon skal vi ha? Jeg skjønte et brev av invitasjonen hans, min bekreftelse på at jeg skal gå på en skole i Italia ... Jeg forstår at ingenting av det ville være garantert, men er det fortsatt nyttig?

Oppdater

Jeg har grublet mye mer over dette, og jeg tror han kan søke på nytt snart. Brevet hans sa at han kan søke på nytt når som helst, og jeg tror ikke det må gjøres noen endringer i tillegg til å være mye mer spesifikk om planene våre. Noen flere tanker om dette?

Oppdater

Ville det virke rart om han da søkte om studentvisum for å ta engelskkurs her? Jeg vil fortsatt at han skal delta på eksamen, så skal han søke om turistvisum og deretter et studentvisum eller bare studentvisumet? Vi ønsker å bo sammen så snart vi klarer det uten å måtte skynde oss med et forlovede visum. Jeg tror også bare mulighetene hans ville vært bedre hvis han bodde her.

`og jeg tror han kan søke på nytt snart?I brevet hans ble det sagt at han kan søke på nytt når som helst, og jeg tror ikke det må gjøres noen endringer i tillegg til å være mye mer spesifikk om planene våre.Uttalelsen om at han "kan søke på nytt når som helst" er standard kjeleplate, betyr ikke noe.Vær forsiktig, suksessive raske fornektelser fører til en spirende avgrunn av nesten automatiske fremtidige fornektelser.Stol på meg, etter å ha gått gjennom flere B1 / B2 visum, F1 visum, H1B visum selv de siste tjue pluss årene, kjenner jeg dem for godt.
Hvilke spørsmål ble han stilt?
Hvorfor han ønsket å besøke, hva han gjør i Italia, og om han fikk et brev fra meg for invitasjonen sin til å komme
En svar:
user 56513
2018-07-26 22:53:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Plan B er best fornuftig med tanke på at det gir mer tid mellom søknadene og også er for en viktigere begivenhet, dvs. oppgradering. I tillegg vil han (forhåpentligvis) ha mer tid til å forbedre sin økonomiske / stabilitetsstatus.

For å bli uteksaminert her i USA inviterte jeg min bror, stemor og onkel som alle tidligere hadde fått avslag på amerikanske visum, og de ble alle utstedt. Noen sier at det er fordi jeg gikk på et prestisjefylt universitet, men jeg tror og har anekdotiske bevis for at uteksaminering har større vekt med konsulære offiserer enn vanlige besøk.

I mitt tilfelle forberedte skolekontoret for studenttjenestene invitasjonene. . Det er det eneste som sendes herfra. De bar sine egne kontoutskrifter. Som du bemerket, er ingenting garantert, men jeg tror sjansene er bedre på den måten.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...