Spørsmål:
San Francisco taubane rutetabell
ScottF
2016-07-13 23:32:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ser etter planlagte start- og stopptider for kjøring av de historiske taubanene og gatebilene i San Francisco.

Hvis jeg går til www.sfmta.com, kan jeg ikke finne noe nyttig . Det knytter meg vanligvis til et nettsted som heter 511, der jeg umiddelbart går meg vill på det.

Kan noen hjelpe meg med å finne rutetabellene for taubane?

Lykke til. Nettstedet 511.org ser ikke ut til å ha denne informasjonen i det hele tatt.
To svar:
Zach Lipton
2016-07-14 01:56:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

SFMTA er dessverre i ferd med å flytte timeplanene sine mellom nettsteder, og enten de eller MTC har gjort et fullstendig rot av prosessen.

Når det er sagt, er informasjonen fortsatt der ute:

F-line [streetcars] er åpen 365 dager i året fra før 06:00 til etter 1 am Streetcars er planlagt å kjøre minst hvert 15. minutt og så ofte som hvert sjette minutt i løpet av dagslyset.

Taubanelinjene går 365 dager i året fra 06:30 til like etter midnatt. Taubaner er planlagt å operere hvert 6.-15. Minutt, avhengig av tid på dagen.

Som med alle SFMTA-tjenester, er det ikke noe poeng å prøve å møte opp på et nøyaktig planlagt tidspunkt. . Bussjåførene vil ikke bry seg, bortsett fra terminaler noen ganger, så du burde heller ikke. Det beste alternativet er å bruke nextbus.com-tjenesten (eller en app som Transit, som bruker de samme dataene) for GPS-spådommer i sanntid og et oppdatert kart. Merk at disse dataene noen ganger er unøyaktige. F-Market sporvogner er oppført, og du kan bla ned til bunnen av rutelisten for taubanene.

F-Market sporvogner har en tidsplan, selv om det er mer en ambisjon enn en nyttig dokument. Du finner den ved å gå til denne siden og velge F (eller E, for sporvogner som fortsetter rundt Embarcadero). Velg mellom inn- / utgående veibeskrivelse og ukedagen.

Hvis du trenger live transitthjelp i San Francisco for spørsmål som dette, kan du ringe 511 (eller 888-500-4636 hvis du ikke er i området). For å snakke med en levende person:

Bare ring 511 og be om "Transit Agencies" og velg riktig byrå. Når du har valgt byrået du ønsker, kan du velge å bli overført til byrået fra listen over alternativer. Hvis du for eksempel sier "Operatør" på AC Transit-menyen, vil det føre til en overføring til en AC Transit-operatør som kan hjelpe deg med AC Transit tidsplaner og turplanlegging. Vær oppmerksom på at å trykke "0" på systemet IKKE vil koble deg til en operatør.

511.org har også en turplanlegger som søker i rutetider, eller bare bruk Google Maps.

Bonustips: Hvis du bare vil kjøre taubane og ikke bryr deg om hvilken eller hvor den går, bruk California St.-linjen, som tiltrekker seg et langt mindre publikum. Du vil ikke bruke så lang ventetid.
ex-user3761894
2016-07-14 01:55:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Forutsatt at du med "historiske ... gatebiler" mener F-linjen, er tidsplanen tilgjengelig her. Det er omtrent fra 05:00 til 01:00.

Per denne siden kjører taubanene fra klokka 06:30 til midnatt, hvert 6. til 15. minutt. Jeg vil merke at hvis du går ombord på Powell i visse tider, vil størrelsen på mengden være en viktig faktor i planleggingen din.

Hvis du bruker 511.org eller Google Maps for å planlegge en tur fra , si, Powell St. Station til Fisherman's Wharf, du kan få en ide om når neste taubane blir (oppført som "Powell-Hyde" eller "Powell-Mason"). Dessverre er jeg ikke sikker på hvor disse dataene kommer fra, men i det minste i Google Maps på en nettleser på skrivebordet kan du klikke på "Planlegg utforsker" for å se de neste avgangene.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...