Spørsmål:
Hvor kan jeg slå leir gratis i eller i nærheten av Byron Bay, Australia?
JoErNanO
2016-01-20 10:55:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg snubler for øyeblikket over Gold Coast. Jeg befinner meg i Byron Bay, NSW, Australia og leter etter overnatting. Jeg leide en liten bobil og ønsker egentlig ikke å betale 70+ australske dollar for en campingplass i en campingvognpark.

Jeg forstår at gratis camping sannsynligvis vil få meg bøter på rundt 1000AUD, men jeg er ganske sikker på at det må være en måte å frigjøre leir uten å plage noen og uten å bli bøtelagt.

Er det noe sted jeg kan slå leir gratis i eller i nærheten av Byron Bay?

I? Eller nær? (Senere virker mye mer sannsynlig enn førstnevnte!)
@Gagravarr Jeg vet at camping er forbudt i Byron Bay fylke, og boten er på 1000 aud. Men jeg er ganske sikker på at det må være en måte å frigjøre leir uten å plage noen og uten å bli bøtelagt. Så jeg har det bra med både i og rundt Byron. I utgangspunktet leter jeg etter tips.
To svar:
azoundria
2016-01-21 10:04:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Selv om det ikke er tillatt å campe i Byron Bay og omliggende forstadsområder, er det mange gratis parkeringsplasser hvis du drar nord for Byron Bay langs Stillehavsveien.

En av dem er Yelgun-rasteplassen. Det er også en ca 5 minutter nord for Byron slå av. Hvis du går lenger nord, kan du også finne Sleepy Hollow rasteplass enda lenger nord, men fortsatt sør for grensen.

Hvis det ikke oversvømmes (det flommer med jevne mellomrom), Stotts-øya (ca. 4 km sør for Chinderah ) er også gratis, lovlig, relativt stille og pittoresk.

Hvis det er et alternativ, vil jeg anbefale å prøve å møte noen lokalbefolkningen som kanskje kan la deg bo hos dem. Dette er spesielt effektivt, ettersom de også vil kjenne til steder å se i området.

https://www.lonelyplanet.com/thorntree/forums/australasia-pacific-australia-new-zealand -antarctica / australia / billig-gratis-camping-i-området-byron-bay? page = 1 # post_15700653 http://forums.kombiclub.com/threads/free-camping-byron -område.9934 /

Er det noe sør for Byron Bay.
Oppdatering 22.02.2019 Du kan ikke overnatte lenger på Stotts island, så finn et annet sted hvis du vil gjøre gratis camping
@user92592 takk for informasjonen.Foreslå en redigering av dette svaret og oppdater det.
Amy Byron Shire Council
2018-04-11 10:58:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Camping i gater, parker og reserver i Byron Shire er forbudt.

Vi ber om at våre besøkende oppholder seg i godkjent feriepark, campingplass eller annen innkvartering for besøkende.

Det er 15 lovlige leirområder i Byron Shire, og informasjon om stedene deres er allment tilgjengelig online.

Rådet har håndhevelsespatruljer som jobber syv dager i uken og retter seg mot dette problemet.

Bøtene for ulovlig camping varierer fra en bot på stedet på $ 110 til maksimalt $ 2200 $. .

Det finnes en rekke godkjente betalte campingplasser i Byron Shire, og detaljene deres er lett tilgjengelige online.

Hvis du går gjennom og leter etter en hvilestopp på motorveien, se lenke nedenfor ....

https://secure.rms.nsw.gov.au/roads/using-roads/trip-information/rest-areas/map/Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...