Spørsmål:
Kan jeg bruke MPC når jeg reiser inn i USA med reisevisum?
Pavel
2018-07-24 04:54:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er kanadisk statsborger med TN-1-visum for å jobbe i USA. Linjene ved passkontroll er alltid en stor smerte. Jeg vil bruke appen Mobile Passport Control for å omgå linjen.

Det står at kanadiske passinnehavere er kvalifiserte til å bruke det, men på flyplassen må arbeidsvisaholdere stille opp med de ikke-kanadiske besøkende. Å angi en "feil vei" på en TN-status betyr at statusen din endres til besøksvisumet i stedet, noe jeg åpenbart ikke vil ha.

Jeg kan ikke finne noe avgjørende om kvalifisering for denne appen for Kanadisk med arbeidsvisum.

[CBP-siden på dette] (https://www.cbp.gov/travel/us-citizens/mobile-passport-control) sier at den er åpen for kanadiske "besøkende", noe som sannsynligvis innebærer B-statusbesøkende (dvs., besøkende for "forretninger" eller "glede").Ytterligere klarhet er ikke å få på den siden, dessverre.
To svar:
Michael Hampton
2019-09-12 21:57:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nettstedet Mobile Passport App oppgir på FAQ-siden at kanadiere kan bruke den til å angi B1- eller B2-status.

Mobile Passport-appen kan brukes av amerikanske statsborgere med gyldig amerikansk pass og kanadiske statsborgere med både gyldig kanadisk pass og B1- eller B2-visumstatus.

CBP-nettstedet sier bare "kanadiske besøkende", som sannsynligvis er krystallklar for en CBP-offiser, men ikke nødvendigvis for vanlige mennesker eller sjeldne reisende.

user89966
2019-09-17 20:09:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette bekreftes også av en e-post med CBP-infosenteret:

U.S. borgere og kanadiske besøkende kan bruke Mobile Passport Control. Reisende må ha en smarttelefon som kan koble seg til Internett eller mobilnettverk. Som TN-visuminnehaver regnes du ikke som besøkende, og derfor kan du ikke bruke CBP Mobile Passport Control-appen.

Nei, du kan ikke bruke CBP-appen.Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...