Spørsmål:
Provence: Lavendelfelt 10. - 12. juli?
Mo.
2016-07-07 15:36:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lignende spørsmål her: Hva er den beste tiden å se lavendel i Frankrike? - dette er litt mer spesifikt.

Vi vil være i Provence 10. til 12. juli. .

Hvor kan vi se lavendelfeltene? (er det spesielt anbefalte steder?)

Fant dette hvor du kan finne lavendel, men jeg er ikke sikker på om det er noen steder som er mer verdige enn å besøke.

Du kan være interessert i fête de la lavande som skjer over hele Provence om sommeren. 10. juli finner den sted i Riez og Apt (http://www.fetesdelalavande.fr/)
Tre svar:
7hibault
2016-07-07 21:05:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Samlet sett blomstrer lavendel fra midten av juni til slutten av august. Så ikke svett det, du burde være i den gode perioden de fleste steder! Årets regn burde forsinke avlingene litt. I tvil, prøv å ringe turistkontoret til stedene som fanget opp :)

Her er en rask oversettelse av den siden som foreslår 6 reiseruter for å se lavendelfelt (jeg la reisetitlene på fransk slik at du lett kan finne dem på siden):

  • De la vallée de la Drôme-Diois au Haut-Buëch: blomstringen er fra midten -juni / juli rundt Crest. Den varer til begynnelsen av august i Haut-Diois og Haut-Buëch
  • En Drôme provençale: blomstringen begynner i midten av juni på slettene (Grignan, Tricastin) og varer til midten av juli i høyere sektorer (Vinsobres, Roche Saint-Secret)
  • Des Baronnies au Buëch: blomstringen starter fra midten av juni i Buëch-dalen og fra begynnelsen av juli på høyere steder (Laborel, Mévouillon).
  • Entre Ventoux, Luberon et Lure: blomstringen starter i midten av juni rundt Apt. Det fortsetter til 15. august rundt Forcalquier og Albion
  • De la Haute-Provence au Verdon: blomstringen starter i midten av juni rundt Valensole. Det fortsetter til midten av august rundt Dignes og Haut-Verdon.
  • Préalpes d'Azur et pays grassois: for det meste ville lavendel (unntatt Caussol-platået), blomstringen starter i midten av juni og fortsetter til sent fordi den er ikke høstet

Jammen jeg savner hjemmet mitt

Boris
2016-07-07 16:09:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror dette er litt meningsbasert, men det beste stedet ville være i Verdon, rett over Lac de Ste Croix, på veien kalt "Route de Moustiers", fordi du kan besøke de små landsbyene (Moustiers Ste Marie ), og selvfølgelig Gorges du Verdon.

Men det kommer virkelig an på hvor du planlegger å bo, fordi Provence er stor.

Simone Olckers
2019-04-08 18:25:44 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er helt enig med Boris svar - dette er mitt mest favorittområde i Frankrike (jeg bor i Paris).

Hvis dette hjelper, skrev jeg en personlig anmeldelse av landsbyen som ligger nær lavendelmarkene. i Provence: Moustiers-Saint-Marie.

Min mann og jeg reiser veldig nøysomt og syntes denne landsbyen var nydelig. Det er et stigma at Provence kan være dyrt, men vi syntes det var nydelig og superromantisk.

Gi meg beskjed hvis du har vært her før. Håper ordene mine gjør det rettferdig:

https://travelista.club/guides/moustiers-saint-marie-discover-a-romantic-village-in-france/Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...