Spørsmål:
Rask kjørefelt i Storbritannia?
CGCampbell
2015-10-02 07:29:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som amerikaner er jeg vant til å kjøre til høyre, og at venstre kjørefelt på en stor motorvei skal være ment å være den "raske kjørefilen" ...

Hvis jeg prøver å kjøre i Storbritannia, er rett kjørefelt "hurtig kjørefelt" på store motorveier?

Merk at en forskjell er at mens jeg var i USA [foretak] (https://en.wikipedia.org/wiki/Overtaking#Overtaking_on_the_inside) (jeg lærte et nytt ord i dag, betyr det forbikjøring på de indre banene, så forbikjøring på igjen i Storbritannia, eller forbikjøring til høyre i USA) er tillatt, er det generelt ikke tillatt i Storbritannia og til og med forbudt i mange andre europeiske land.
Morsom. Forpliktelse betyr noe annet for meg ...
Ja, høyre felt er nærmest medianstripen og er for å gå fort. Tregere kjørefelt og glidende veier er til venstre.
i London, på de fleste kryssinger, er det veimerking for å fortelle deg hvilken vei du skal se på grunn av de mange europeere som besøker
også jeg synes det er en nyttig vane å se begge veier hele tiden; D
[Varierer etter stat] (http://www.mit.edu/~jfc/right.html) ...
UK-kjøreteoriprøver kan inneholde spørsmål angående "fast lane" som et triksspørsmål - ettersom det ikke er noe slikt i britisk bilov, bare "forbikjøring av baner"
Hvis du virkelig er bekymret for å krasje på grunn av å se feil vei, er dette en ekstrem bekymring. Har du ikke inngrodd oppførsel til å se _ begge to måter til enhver tid ?? Jeg er mer bekymret for at du dreper noen andre, ærlig talt!
@Karlson: Ja, oppdrag kan hjelpe deg med å besøke begravelsesbyrået.
En svar:
JoErNanO
2015-10-02 10:04:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fast Lanes Are a No

Som du påpeker riktig, er Storbritannia et av de landene der kjøretøyer kjører på venstre felt. Dette betyr at forbikjøring gjøres ved å passere kjøretøy til høyre. Jeg tror ikke at konseptet med en rask kjørefelt eksisterer på motorveier i Storbritannia, siden man alltid bør innta den venstre frie banen og bytte til tilstøtende kjørefelt til høyre bare for å overhale . Dette gjenspeiles faktisk UK Highway Code:

Regel 264

Du bør alltid kjøre i venstre felt når veien fremover er klar. Hvis du forbikjør en rekke biler som går saktere, bør du gå tilbake til venstre fil så snart du er trygt forbi.

Så er det å foreta seg

For fullstendighets skyld, merk deg at foretaket, dvs. passerende biler på innsiden (til venstre) kjørefelt er forbudt i Storbritannia, bortsett fra når tette trafikkforhold tvinger kjøretøyet til å gå sakte på parallelle kjørefelt. Sitat fra UK Highway Code:

Regel 268

Ikke kjør forbi til venstre eller flytt til en kjørefelt på venstre side for å overhale. Under overbelastede forhold, der tilstøtende kjørefelt beveger seg med samme hastighet, kan trafikk i venstre kjørefelt noen ganger bevege seg raskere enn trafikk til høyre. Under disse forholdene kan du følge med på trafikken i kjørefilen din, selv om dette betyr å føre trafikk i kjørefeltet til høyre for deg. Ikke vev inn og ut av baner for å overhale.

Skulle muligens legge til at fra og med noen år siden ble "ikke å flytte til venstre i rimelig tid" gjort til en straffbar handling (nesten alle trafikforseelser i Storbritannia er kriminelle). https://www.gov.uk/government/news/new-penalties-to-tackle-tailgating-and-middle-lane-hogging
Når du leser videre ikke 100% sin kriminelle - men faste straff som absolutt kan settes av politiet.
Det _ er_ kriminelt, men du kan se på det slik: _de facto_ "retningslinjer for straffutmåling" anbefaler straffer på stedet over faktisk påtale. Uansett, enda viktigere, når du kjører i Storbritannia, vær forsiktig med at mange eldre sjåfører (og noen yngre sjåfører, som tilsynelatende lærte motorveikjøring fra sine eldre foreldre), virker glemme å kjørefeltdisiplin og vil gjerne sitte i midtbanen hele tiden fordi " de kjører ikke lastebil ". De leser tilsynelatende ikke nyhetene, uvitende om den fine og 3-punktsstraffen. Ikke bli fristet til å følge etter - i stedet, gi dem en stor tut!
(kjæledyr hat av meg!)
Jeg tror at det ikke er teknisk tillatt å bruke hornet ditt i en ikke-farlig situasjon. Bare forbi dem og flytt deretter inn i venstre fil - noen ganger tar de hintet.
Dette er ganske gyldig i alle europeiske land. Du kjører alltid på ytterste kjørefelt og bytter bare innover for å kjøre forbi. Men gå aldri raskere enn fartsgrensen. Det er ganske dyrt i Storbritannia.
@simbabque - "går aldri raskere enn fartsgrensen. Det er ganske dyrt i Storbritannia"? Egentlig? Som britisk statsborger kjører jeg jevnlig (dvs. 99% av alle reiser jeg utfører). Jeg har bare blitt tatt en gang, på 12 år, og boten var £ 60. Det er ikke så dyrt ...!
@LightnessRacesinOrbit, ah, balansen mellom å slå den midtre banen og veving inn og ut. Det er ikke mulig å tilfredsstille alle. (Mitt ekvivalente kjæledyrhat er når du havner fast bak en lastebil fordi du trakk inn og ikke kan få et gap å trekke ut igjen fordi folk tar den kjørefeltet fra 1/4 mil før de når deg).
@simbabque sjansene dine er ganske gode til mindre enn ~ 10% over, litt mer, og det er ikke så smertefullt selv om du blir fanget, mye mer og straffen kan bli ganske streng.
@ChrisH må du også ta hensyn til hvilken bil du har. Med en leie tror jeg de kan være mer tilgivende enn med en bil med kontinentale tallerkener. Når jeg har vært i Storbritannia fra Tyskland, har vi hatt mange mennesker som ba oss være ekstra forsiktige. Og jeg vet at tysk politi er ubarmhjertig med å kjøre fort på Autobahn (ja, vi har fartsgrenser) med utlendinger. Du betaler kontant, og du betaler dobbelt avaik. Ikke sikker på om det er det samme i Storbritannia. Så langt har jeg aldri gjort det.
@ChrisH: Ikke hogg midtbanen, og ikke vev inn og ut !!
@simbabque muligens sant, men 10% tommelfingerregel er før de til og med stopper deg, og mye hastighetshåndhevelse blir automatisk uansett. Jeg hadde en fartsbillett fra et kamera i Tyskland og fulgte meg til Storbritannia, men etter å ha skrevet tilbake og spurte den på engelsk, hørte jeg aldri fra dem igjen.
@LightnessRacesinOrbit nøyaktig.
@CMaster: Ja, _ noen ganger_ :)


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 3.0-lisensen den distribueres under.
Loading...