Spørsmål:
Bør jeg kjøpe ferjebilletter fra Viator?
The Vee
2019-11-03 00:48:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ser på alternativer for å komme fra Nord til Sørøya i desember. Jeg fant dette nettstedet som selger ferjebilletter: https://www.viator.com/Wellington-tours/Ferry-Services/d399-g15-c69

Det som er rart er at de selger InterIsland-billetter, men når jeg går rett til https://booking.interislander.co.nz/, ser jeg høyere priser (som 50% mer). Jeg sammenlignet spesifikt nøyaktig den samme innstillingen, 2 reisende, ingen bil 15. desember, og mens Viator gir meg $ 85,50, selger InterIsland dette for ikke mindre enn $ 130. Jeg kan også bare få 50% refusjon med sistnevnte (et fleksibelt alternativ vil være $ 150), men Viator sier at jeg kan få full refusjon.

enter image description here

enter image description here

En forhandler som har lavere pris enn leverandøren og bedre avbestillingsregler, ser ut som et stort rødt flagg. Men det er bare mulig at de har noen rare slags avtaler eller spesialtilbud. Eller at jeg nettopp skrev inn noe noe veldig galt. Er de legitime?

En svar:
Anders
2019-11-03 02:21:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg mener Viator er legitimt, men personlig foretrekker jeg å bestille hos tjenesteleverandøren når jeg kan. I dette tilfellet har du USD som valgt valuta på Viator, derav din opplevde store prisforskjell. Du kan endre det nederst på Viator-siden. USD 85,50 handler om NZD 133, så forskjellen er ikke så stor. En rabatt på 10% -15% er ikke mistenkelig. Viator får sannsynligvis en rimelig bulkrabatt og deler noe av det med deg.

Jeg føler meg veldig dum akkurat nå.Jeg lurer på hvorfor de ville vise priser i andre typer dollar.
@TheVee Nederst til venstre på den siden har du muligheten til å velge språk og valuta.Dette er ganske vanlig / vanlig for reisenettsteder - la det være en felles valuta, slik at besøkende ikke ser priser i mange valutaer hvis de surfer på alternativer i mange land.Det lar også besøkende velge og betale i hjemvalutaen.


Denne spørsmålet ble automatisk oversatt fra engelsk.Det opprinnelige innholdet er tilgjengelig på stackexchange, som vi takker for cc by-sa 4.0-lisensen den distribueres under.
Loading...